Чужденците от Лудогорец защитиха Дяков

Чужденците от Лудогорец защитиха Дяков

Чужденците от състава на Лудогорец, в лицето на Марселиньо и Жоао Пауло, защитиха обвинения в расизъм капитан на тима Светослав Дяков. Според бранителя на Оборище (Панагюрище) Ели Маркес Дяков го е нарекъл "маймуна".

"Светослав Дяков е сред най-добрите футболисти, с които съм играл. Не случайно е капитан на отбора. На терена винаги се раздава на 100% и гори в играта. Но не е расист. Никога не съм чувал да обижда някого на расова основа. Бях на мача с Оборище. Имаше няколко ситуации, в които футболистите си размениха реплики. Но расистки обиди не е имало. В това съм убеден. В Лудогорец чужденците сме повече от българите. И всички се чувстваме много добре точно заради хора като Дяков", коментира Марселиньо.

"Не знам защо Ели Маркес говори такива неща. Не съм усетил да има расистки обиди. Просто мачът беше напрегнат. Имаше обичайните спорове, но нищо повече", каза Жоао Пауло.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти