DEVIN организира голф турнир в Пирин Голф и Кънтри Клуб за седма поредна година

DEVIN организира голф турнир в Пирин Голф и Кънтри Клуб за седма поредна година

За 7-ма поредна година, DEVIN избра Пирин Голф и Кънтри Клуб, за организирането на ежегодния DEVIN Golf Open Turnament, който се проведе на 13.05.2017г., на шампионското игрище по дизайн на Иън Уснам, простиращо се в самите поли на Пирин планина.

Близо 30 участника премериха сили на 18-те дупки на голф игрището в голф клуб „Пирин”. Турнирът за поредна година събра голфъри от страната и чужбина, и създаде обстановка, пълна със спортен хъс и добро настроение.

Играчите бяха разделени в две дивизии, спрямо хендикапа си. В дивизия А играха голфъри с хендикап до 18,4. Първото място, с 34 нетни Стейбълфорд точки, спечели Антон Панайотов, следван от Любомир Минчев, само с точка по-малко(33т.). Почетното трето място зае Кирил Златков, дългогодишен член на клуба домакин, отново с 33 нетни точки, но с малко по-висок хендикап.В дивизия Б, голфърите бяха с хендикапи от 18.5 до 28. Първите три места бяха спечелени от дългогодишни членове на Пирин Голф и Кънтри Клуб, като разликата в резулатите им беше само точка. Първи стана Борислав Павлов(30т.), последван от Красимир Мартинов(29т.) на второ място и  Емил Томов(28т.), на трето.

По традиция имаше и две специални награди – за най-дълъг първоначален удар на 11-та дупка и за удар, попаднал най-близо до пин флага на 15-та дупка. Наградата за „Най-дълъг удар” взе Конър Грей, а топката на Христо Божиков падна само на 75см от пинпозицията и му спечели наградата за „Най-близо до флага”.

Победителите бяха наградени на церемония в Клубната къща на голф клуба, където победителите и техните придружители се насладиха на хубави вина, чийто вкус беше подчертан от новия продукт на спонсора – DEVIN Air. Победителите благодариха на спонсорите за хубавия турнир и им пожелаха да го организират поне още 17 години. Играчите благодариха и на екипа на Пирин Голф и Кънтри Клуб за добрата организация и добре подготвеното игрище. 

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти