Ники Михайлов се контузи в последния си мач за Мерсин

Ники Михайлов се контузи в последния си мач за Мерсин

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов се завърна в титулярния състав на Мерсин, но получи травма в 30-ата минута при гостуването на Бандирмаспор. Двубоят завърши 3:0 за домакините, а родният страж, който пропусна предните мачове поради контузия, бе заменен в 30-ата минута. Бившият футболист на Левски, Ливърпул, Твенте и Верона се контузи, след като спря излезнал срещу него сам противников футболист. Михайлов се  хвърли и спаси, но усука коляното и остана на тревата. Преди това домакините бяха вкарали два гола. Първо с глава от няколко метра, а след това и от дузпа.

Предвид принудителната смяна Михайлов със сигурност пропусна последната среща на тима, който още миналата седмица изпадна в третото ниво на Турция. Все още не е ясно колко време стражът ще отсъства, а също така дали ще бъде напълно готов за визитата на България в Беларус след по-малко от месец, където "лъвовете" излизат във важна световна квалификация.

Михайлов завършва сезона с 29 мача за първенство с екипа на Мерсин.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти