Голмайсторът на Созопол: Целта е да играем добре, а не Първа лига

Голмайсторът на Созопол: Целта е да играем добре, а не Първа лига

Футболистът на Созопол Кристиян Пешов, който вкара попадението във вратата на Етър при равенството 1:1, бе доволен от точката срещу "виолетовите".

"Радвам се, че вкарах гол, но съжалявам, че ни изравниха. Хвърлихме се и си заслужихме точката в този мач. По начина, по който игра Етър, сме доволни. Започнахме в схема 3-5-2, за да бъдем по-остри в атака. В световен мащаб все повече грандове използват тази схема. Днес бях център нападател, но моята позиция е вътрешен халф. Така е решил треньорът. Ако прецени, че мога да му бъда полезен, че съм по-добър на тази позиция, може да ме ползват пак там", сподели Пешов, който има вече три гола през този сезон.

"Никой не ни е казвал, че гоним Първа лига през този сезон. Целта е да играем добре и да се наслаждаваме. Борим се, за да играем хубаво и печелим. Именно това е целта за последните ни две срещи от сезона", коментира 20-годишният футболист.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти