Контузиха Кауи Леонард, той няма съмнения за умисъл

Контузиха Кауи Леонард, той няма съмнения за умисъл

Кауи Леонард смята, че грузинският център на Голдън Стейт Заза Пачулия не го е контузил нарочно, а е станало в течение на мача. Леонард напусна финала в Западната конференция в началото на третата част, а неговият тим Сан Антонио допусна обрат, след като водеше с 20 точки на почивката. В обичайна ситуация при скок за висока топка Пачулия е стъпил при падането си върху крака на Леонард.

"Не смятам, че го направи нарочно. Трябва да гледам повторението на ситуацията на видео. Някои от съотборниците ми смятат, че се е подложил умишлено, но аз мисля, че той просто се опита да блокира удара ми, е казал Кауи. "В момента не мога да кажа нищо повече, защото мястото е доста подуто и е болезнено.

След това журналистът Майк Фингър от вестник "Сан Антонио Експрес Нюз", който е близък приятел на играча, е провел неформален разговор с него. Баскетболистът на Сан Антонио Спърс още веднъж е потвърдил, че не вярва в умишлената провокация от страна на тежкия 125 килограма грузински център.

Първоначалните съмнения са, че има разтежение на връзки на глезена, но предстои преглед с резонанс, след което ще стане ясно колко е сериозно положението.

Сан Антонио отстъпи със 111:113, а Кауи Леонард е сочен за най-важиня играч на отбора.
"Аз просто се опитах да спра изстрела му. Когато се приземих, чух че се извика. Не виждах кой е зад гърба ми, обясни Пачулия.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти