Геша: Топката е в ръцете на ръководството, не знам какво ще се случи след лятото (видео)

Геша: Топката е в ръцете на ръководството, не знам какво ще се случи след лятото (видео)

Старши треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов остана доволен от нулевото равенство като гост на Добруджа. Със спечелената точка балчиклии си гарантираха на 99% промоция за Втора професионална лига. Дали обаче ръководството на тима от Белия град ще успее да намери необходимите финансови средства, наставникът на Черноморец все още не го знае (б.р.: изказването на Геша започва на 3:07 минути в прикаченото долу видео).

“Нямаме поставена цел да станем първи. Това, което постигаме в момента с отбора, сами сме си го заложили, защото имаме амбиция. Момчетата имат характер, знание и желание да воюват. Спечелихме доста мачове, участвахме на доста фронтове - Купата на България, Купата на аматьорската лига, така че това, което се случва, не е случайно”, коментира след равенството на “Дружба” старши треньорът на Черноморец (Балчик).

“Много хора казваха, че имаме тежка програма, но виждате какво се случи. Съумяхме да постигнем един резултат, който е добър за нас. Ако предните два пъти съжалявахме, че не победихме Добруджа, този път сме доволни, защото хиксът е с цената на победа. Сега топката е в ръцете на ръководството. До този момент се грижат за нас. Миналата година не успяха да осигурят средства за Втора лига, за тази - не знам. Има всякакви слухове, но какво ще се случи, нямам представа. Важното е ние да постигаме целите си на терена”, каза още Геша.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти