Еди Хърн призна: Пулев може да се бие с Такам за титлата

Еди Хърн призна: Пулев може да се бие с Такам за титлата

Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн потвърди, че Кубрат Пулев може да се бие за световната титла с Карлос Такам (Фр). Двамата боксьори са съответно втори и трети в ранглистата на Международната боксова федерация. Техният мач може да стане реалност, ако организацията отнеме титлата от Антъни Джошуа, при положение, че английският нокаутьор играе реванш с Владимир Кличко.

„Ние ще поискаме да бъде направено изключение от мача с официалния претендент, но всичко ще зависи от Международната боксова федерация – сподели Хърн. – За нас е много важно дали „Зауерланд“ ще протестират. Ако титлата на Джошуа бъде отнета, тогава Пулев ще се бие с Такам за вакантния пояс. „Зауерланд“ няма да протестират. През цялото време комуникирам с Кале Зауерланд. Уверен съм, че ще оправим нещата. Предполагам, че Кличко ще иска реванш. Вярвам в това.“

Хърн потвърди, че реваншът с Джошуа най-вероятно ще бъде в края на октомври. Той подчерта, че има вариант срещата да бъде през декември. Тогава дестинациите за шоуто ще бъдат Лас Вегас, Китай или Дубай.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти