Конте: Нямам търпение Тери да вдигне купата в неделя

Конте: Нямам търпение Тери да вдигне купата в неделя

Мениджърът на Челси Антонио Конте изтъкна приноса на капитана Джон Тери за успехите на тима през сезона. 36-годишният защитник не взе участие в много мачове, но според Конте приносът му е бил извън терена, като лично му благодари за начина по който му е помогнал, за се адаптира към работата в Челси в първия си сезон.

“Джон е чудесен човек, той имаше фантастимна роля на и извън терена. Днес с играта си показа, че може да продължи кариерата си. Радвам се за него, вкара страхотен гол, спечелихме още един мач. С нетърпение очаквам момента в неделя, когато след мача със Съндърланд ще му бъде връчена купата за шампионската титла и той ще я вдигне над главата си. Той заслужава този момент”, коментира Конте.

При успех в неделя Челси ще запише 30-а победа за сезона, което е нещо безпрецедентно във Висшата лига. С успеха над Уотфорд лондончани изравниха собствения си рекорд от 29 победи, който постигнаха на два пъти през сезони 2004/2005 г. и 2005/2006 г.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти