Скаути на два турски гранда ще гледат Левски - Лудогорец

Скаути на два турски гранда ще гледат Левски - Лудогорец

Скаути на два от най-силните турски отбора – Истанбул Башакшехир и Анталияспор, ще наблюдават на живо двубоя между Левски и Лудогорец. Те ще бъдат в компанията на един от най-добрите родни мениджъри Несим Нешадов, който има сериозни връзки на турския пазар.

Любопитен факт е, че човекът на Анталияспор е турската легенда Сервет Четин. Той има над 100 мача за Галатасарай, а освен това е записал 59 двубоя за националния отбор на южните ни съседи. Участник е на Евро 2008. Скаутът на Истанбул Башакшехир се казва Зафер Туран. Те ще гледат играчи и на двата тима.

Лудогорец - Левски 

Най-апетитна хапка от Левски са Божидар Краев и Мехди Бурабия, докато от Лудогорец интересът приковават Джонатан Кафу, Вандерсон, Натанаел, Абел Анисе, Клаудиу Кешерю и други. В състава на Истанбул Башакшехир е бившият играч на Лудогорец Жуниор Кайсара. Там е и миналият през Литекс Дока Мадурейра.

Утре Несим Нешадов ще заведе своите гости Четин и Туран на двубоя между ЦСКА-София и Локо (Пд).

Източник: "Меридиан Мач"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти