Сърце от рози за рождения ден на Григор

Сърце от рози за рождения ден на Григор

Страхотен букет от червени рози във формата на сърце оправи настроението на Григор Димитров след ранното му отпадане на "Мастърс" турнира в Рим. Снощи най-добрият български тенисист загуби с 1:2 сета от Хуан Мартин дел Потро (Аржентина), но на сутринта усмивката вече се бе върнала на лицето му. Гришо има повод да празнува днес, тъй като навършва 26. От АТР вече поздравиха първата ни ракета за рождения му ден.

Самият той пък се похвали в социалните мрежи с един от първите си подаръци - огромен букет с червени рози, между които е намерила място и една бяла. Цветята са разположени във формата на сърце, което предполага че са от  гаджето му - 38-годишната американска певица Никол Шерцингер.

"Чудесен начин да започна рождения си ден", написа Григор върху снимката.

Само преди броени дни, английските таблоиди се опитаха да скарат хасковлията и гласовитата Никол, публикувайки новината, че двамата не са си говорили от два месеца и връзката им се разпада. Димитров реагира остро на написаното, като публикува във "Фейсбук" стара обща снимка на двамата, на която той целува Никол.

"За "Мирър" и "Сън"! Спрете с лъжите!", написа той в социалната мрежа.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти