Сашо Александров: Който не е гледал мача, ще помисли, че Лудогорец ни е смачкал

Сашо Александров: Който не е гледал мача, ще помисли, че Лудогорец ни е смачкал

Десният защитник на Левски Сашо Александров заяви, че малшансът е попречил на "сините" да постигнат положителен резултат срещу Лудогорец. Столичани отстъпиха с 1:3 на "Герена", но три пъти гредите ги спряха.

"Който не е гледал мача, ще помисли, че Лудогорец ни е смачкал. Най-малкото ударихме 3 греди, поне 2-3 бяха при 1:2, ако беше станало 2:2, щеше да е много интересен мач. При една контра, което е нормално, ние се оголихме и ни приключиха. Като имат пространства, са опасни. Аз мисля, че днес играхме добре. Малшанс на момчетата при тези греди. Колко по-добре да бият към вратата? Това е до късмет според мен, а не до качество. Психически сме доста натоварени, че резултатите не са това, което очакваме и ние, и феновете. Положенията? Да, ако си бяхме вкарали 50% от положенията, щяхме да си говорим друго. За какво играем? За честта на Левски и за нас като отбор. Ние даваме всичко от себе си, всички момчета се раздават. Разликата с ЦСКА? Ще гледаме и ще видим.Аз имам договор още една година. Никой нищо не ми е казал, ще видим края на сезона", допълни бившият играч на Черно море.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички