Венгер не се отчайва: Много пъти сме успявали в последния кръг

Венгер не се отчайва: Много пъти сме успявали в последния кръг

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изхаби много нерви по време на мача със Съндърланд, но отборът му все пак спечели с 2:0 и запази до последния кръг интригата около местата в Топ 4 във Висшата лига. “Топчиите” са 5-и, на точка зад Ливърпул и на три зад Манчестър Сити, като трябва да разчитат на грешки на конкурентите си във финалния ден от сезона.

“Имахме много положения и беше важно да запазим търпение. На почивката всички футболисти се ядосваха, че не водим в резултата. Съндърланд се стараеше да ни затрудни максимално, както и всеки друг отбор”, заяви Венгер след мача.

“През миналия сезон завършихме втори със 71 точки. Сега имаме 72, а се надявам да финишираме със 75. Такава е ситуацията и ще видим какво ще се случи. Много пъти сме успявали да постигнем целта си в последния кръг”, добави французинът, който явно не губи надежда, че Арсенал ще се нареди в първата четворка.

“След мачовете с Байерн (Мюнхен) имахме труден период, но постепенно се възстановихме. От друга страна, това беше добър психологически тест, който издържахме”, каза още мениджърът на “топчиите”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички