Великов: Будинов е най-добрият с глава в България - Черно море се отърва с малко

Великов: Будинов е най-добрият с глава в България - Черно море се отърва с малко

Наставникът Дунав Веселин Великов остана изключително доволен от победата на совя тим с 2:1 като гост над Черно море в мач от 33-ия кръг на Първа лига. Освен това специалистът заяви, че до няколко дни ще удължи договора си с русенци, което, може би, ще е най-силният трансфер на тима през лятото.

"Всичко се получи на 100 %. 2:1 е най-малкото, с което си тръгват домакините. Отборът на Черно море видя, че няма какво да губи и ни натика в нашата половина, но ние имахме шанс за 3:1", коментира Великов, който не спести похвалите си за звездата на тима Мирослав Будинов.

"В България не знам дали има толкова добър играч с глава като Будинов. Но футболистите не се мислят за извънземни. Те играят това, което се изисква от тях. Ако участваме в Европа, е добре дошло. Но не ми се говори за четвъртото място.

Предстоят ни три финала. Всеки мач играем толкова, колкото можем. Момчетата израстват във всеки мач.

Мисля, че ръководството трябва да се разбере с футболистите с изтичащи договори и те трябва да останат на 100%. Ако влезем в Лига Европа, ще ни промени стратегията. До края на седмицата ще подпиша нов договор с Дунав, тук ми е добре", заяви Великов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички