Гледай на живо

Празненства във Велико Търново за 100-годишнината на Етър

Кметът на Бургас награди шампионите от Нефтохимик

Кметът на Бургас награди шампионите от Нефтохимик

Кметът на Бургас Димитър Николов прие на официална среща волейболния отбор на Нефтохимик 2010 и поздрави ръководството и състезателите за спечелената шампионска титла на България. Той връчи на бургаския клуб парична премия и пожела успех на отбора в Шампионска лига.

Шампионите бяха представени на срещата с кмета от старши треньора Петър Дочев, капитана Мартин Пенев, Стоян Самунов, Петър Христов и Андрей Николов. Шестима от състезателите на отбора не присъстваха, тъй като са ангажирани с националните гарнитури.

"Изказвам още веднъж голяма благодарност за това, че напълнихте сърцата на бургазлии с изключително мъжката си и смела игра. Предстои да направим работна среща с ръководството и колегите, които отговарят за спортната инфраструктура, по отношение на подготовката на залата, за да отговаря на изискванията за провеждане на мачове в Шампионска лига. Надявам се след година и половина да имаме зала, която да отговаря на всички световни критерии", заяви Димитър Николов.

"От името на целия отбор благодаря на господин Николов и Община Бургас за цялостната подкрепа през годината. Искрено се надявам, че това, което сме поели като ангажимент за участие в Шампионската лига, ще бъде направено и ще може да играем в Бургас. Надявам се, че ще изградим боеспособен отбор, с който да зарадваме всички любители на спорта и да бъдем една позитивна реклама на Бургас не само в България, но и в Европа", каза мениджърът на клуба Огнян Томов.

sport.burgas24.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти