Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Моуриньо пак скочи на ФА и обяви, че ще играе с резервите срещу Кристъл Палас

Моуриньо пак скочи на ФА и обяви, че ще играе с резервите срещу Кристъл Палас

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо за пореден път нападна Футболната асоциация на Англия (ФА) за това, че по никакъв начин не помага на отборите, които играят в евротурнирите. Той не може да си обясни защо тимът му трябва да играе последния си мач с Кристъл Палас в неделя, само три дни преди финала в Лига Европа срещу Аякс.

“Във всяка друга държава този двубой щеше да бъде изтеглен за събота. Ние сме шести, този мач няма значение. Кристъл Палас вече се спаси. Още след победата на Палас над Хъл Сити бе ясно, че отборът остава в елита за сметка на Хъл, а Суонзи също се спясава. Така че нищо не пречи мачът да е в събота. Навсякъде биха се съобразили и биха го изтеглили. Това много ме ядосва. Не искам да си губя повече времето, защото знам, че това е загубена битка и няма смисъл да я водя. За седем години в Англия, не съм видял ФА да се грижи за своите отбори, които играят в Европа. Не помагаха на Челси, не помагат на Манчестър Юнайтед, миналата година не помогнаха и на Манчестър Сити. Това просто е загубена кауза. Трябва да приемем и да се примирим”, заяви Моуриньо.

Босът вече обяви, че ще пусне доста резерви и млади играчи в двубоя с “орлите”. Сред единайсетте ще бъдат футболисти като Жоел Кастро Перейра, Скот МакТомини, Аксел Туанзебе, Джош Харъп и Закари Диърнли.

“Надявам се да не ме убиете, когато видите стартовия състав. Надявам се феновете да подкрепят играчите и да им простят някои наивни грешки. Също така се надявам Големия Сам да се покаже като добър приятел и да го дава по-полека. Да каже на Уилфрид Заха да не се напряга, да остави Кристиан Бентеке у дома. Дано да ни пожали”, допълни португалецът.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти