Моуриньо притеснен за здравословното състояние на Фелаини

Моуриньо притеснен за здравословното състояние на Фелаини

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е доста притеснен за здравословното състояние на халфа Маруан Фелаини. Белгиецът получи травма в мача със Саутхамптън в сряда и участието му във финала на Лига Европа на 24 май е несигурно. "Фелаини каза, че има мускулен проблем, но не смята, че е скъсал нещо. Той заяви, че проблемът е минимален, но от минимален лесно може да стане огромен. Трябва да изчакаме резултатите от прегледа, но срещу Саутхамптън бе задължително той да иигра", каза португалският мениджър на "червените дяволи".

"Нямаше как да го защитя, защото той трябваше да играе. Той пропусна три мача заради наказание. Играчите не трябва само да почиват, а и да играят. В последните седмици той не игра много и трябваше да бъде на терена, така че не мога да виня нито себе си, нито екипа ми за решението той да играе", добави Моуриньо.

Добрите новини за Моуриньо са свързани със завръщане в тима на полузащитника Пол Погба. Френският национал бе в родината си в последните дни заради семейни проблеми. Очаква се обаче Погба да бъде титуляр в последния мач от сезона във Висшата лига срещу Кристъл Палас в неделя, а в стартовия състав да попаднат и доста от юношите на клуба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти