Кристъл Палас ще излезе с титулярите на "Олд Трафорд"

Кристъл Палас ще излезе с титулярите на "Олд Трафорд"

Мениджърът на Кристъл Палас Сам Алърдайс няма да уважи молбата на Жозе Моуриньо да не залага на основните си футболисти в мача между двата тима идната неделя. Наставникът на Манчестър Юнайтед се оплака, че заради предстоящия в сряда финал в Лига Европа ще бъде принуден да излезе с доста от резервите и юношите си. В тази връзка той изрази надежда, че “Големия Сам ще се покаже като добър приятел и ще го дава по-полека”.

“Ще излезем с тези, които с в най-добра форма. Не мога да разчитам на Андрос Таунзенд, но пък тимът ми иска да играе на “Олд Трафорд”, заяви Алърдайс.

Жозе недоволстваше, че Футболната асоциация не защитава интересите на английските клубове, които играят в Европа. Моуриньо не вижда причина двубоят между Юнайтед и Палас да не бъде изтеглен с ден по-рано, след като той е без значение. От ФА обаче държат всички срещи от последния кръг да започнат в един и същ час.

“Оплакваме се, че отборите ни не стигат далеч в Шампионската лига, но не виждам и как на Моуриньо ще му бъдат предоставени най-добрите условия за това. В чужбина такова нещо не би се случило. И аз да бях на негово място, щях да сторя същото (б.р. - да излезе с резервите). Би било грешка, ако рискувам с някой от футболистите си за финала”, добави Алърдайс по темата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички