Два жълти картона на Аспас или дузпа и нарушение срещу Реал Мадрид? (видео)

Два жълти картона на Аспас или дузпа и нарушение срещу Реал Мадрид? (видео)

Снощният двубой между Селта и Реал Мадрид беше изпъстрен с полемични решения на съдията Мартинес Мунуера. Двете най-спорни ситуации бяха в и около наказателното поле на "лос бланкос". И в двата случая реферът сякаш поряза домакините и извади два жълти картона на Яго Аспас. В 37-ата минута при резултат 1:0 за гостите от "Сантиаго Бернабеу" реферът не видя игра с ръка на Рафаел Варан току пред наказателното поле. При последвалия протест Аспас получи жълт картон.

В 62-ата минута при резултат 2:0 за "лос меренгес" нападателят на "небесносините" отново беше основно действащо лице. Той пое топката в наказателното поле и падна след контакт със Серхио Рамос. Арбитърът прецени, че това е симулация и извади втори жълт картон на стрелеца. Повторенията показаха, че защитникът препъва своя съперник. Според съдийския анализатор на Marca Андухар Оливер това е дузпа.

Вижте повторения от двете положения.

Снимка: Getty Images/Guliver

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти