Локо Пд се раздели с втори чужденец, на мушката е и испанец

Локо Пд се раздели с втори чужденец, на мушката е и испанец

Локомотив (Пловдив) се раздели с бразилския защитник Гилерме де Сооуза-Шоко. За това информира спортният директор на клуба Чавдар Цветков. Той поясни, че футболистът не е успял да се впише в отбора и затова сам е поискал да се прибере в родината си. Договорът с него е прекратен по взаимно съгласие.

Голяма е вероятността Локомотив (Пд) да се раздели и с Мигел Луке. Испанският халф не може до този момент да впечатли треньорското ръководство на "черно-белите", а за последния мач с ЦСКА-София в София остана извън групата. Едва ли ще се разчита на него и за предстоящите двубои до края на първенството.

Двамата чужденци бяха привлечени в отбора, когато негов старши треньор бе Едуард Ераносян. Преди месец Локо прекрати договора на македонския ветеран Роберт Петров, също привлечен когато наставник на тима беше Едуард Ераносян.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти