Николай Тодоров: Беше ми неприятно, че не попаднах в тима за САЩ'94

Николай Тодоров: Беше ми неприятно, че не попаднах в тима за САЩ'94

Легендарният полузащитник на Левски Николай Тодоров призна, че не му е било приятно, когато не е попаднал в групата на Димитър Пенев за финалите на световното първенство в САЩ през 1994 година. Кайзера бе гост в токшоуто на Sportal.bg "От дузпа в тъч".

"Не ми беше приятно, че не бях повикан за САЩ'94, но в крайна сметка съм възприел, че треньорите са намерили нужните хора за световното. Като се върнем назад, виждаме, че групата беше от 22 футболисти, а реално имаше основен състав от 11 и 3-4 резерви. Общо взето едни и същи футболисти. Радвах се на успеха. Не съм съжалявал. Неприятно ми беше, може би не само на мен.

Аз го приех малко по-леко, защото имаше трима човека, които бяха до последно на подготовка тук преди заминаването. Ако не се лъжа единият беше Илиан Илиев. При тях е било по-трудно, защото отпаднаха в последния момент. Тренираха на базата доста време, но отпаднаха. Никога не съм питал Илиан Илиев как се е чувствал, но предполагам как се е чувствал, когато не е заминал в последния момент. Тогава изборът беше много голям. Така са преценили треньорите, а и след като са постигнали такъв успех, няма какво да ги коментираме", приема философски нещата Кайзера.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти