Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Юве пита за Караско

Юве пита за Караско

Ювентус проявява сериозен интерес към крилото на Атлетико Мадрид Яник Ферейра Караско. Шефовете на “бианконерите” вече са се свързали с представители на “дюшекчиите”, за да сондират за възможността за привличане на 23-годишния играч. Мадридчани обаче набързо са охладили ентусиазва на италианските си колеги, като са заявили, че няма да се разделят с този футболист за по-малко от 110 милиона евро, каквато е клаузата за откупуване, заложена в неговия договор.

Алтернативата пред Юве е Федерико Бернардески от Фиорентина. Италианският национал отдавна е в полезрението на “бианконерите”, които се очаква скоро да направят нов опит да го вземат в редиците си. Други следени играчи са и Дъглас Коща от Байерн (Мюнхен) и Тома Лемар от Монако.

Според други информации пък торинци са много близо до привличането на Балде Кейта от Лацио. Самият футболист вече се е разбрал с шефовете на “старата госпожа”, като остава единствено двата клуба да договорят условията на трансфера.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички