Алексис призна, че е разочарован от липсата на успехи с Арсенал

Алексис призна, че е разочарован от липсата на успехи с Арсенал

Нападателят на Арсенал Алексис Санчес призна, че е разочарован от липсата на сериозни успехи с клуба. “Артилеристите” със зъби и нокти се борят за класиране в топ 4, като за пореден път останаха далеч от борбата за титлата в Премиър лийг. Чилиецът не е щастлив от това, тъй като смята, че отборът разполага с доста качествени футболисти.

“Понякога, когато погледна с какви играчи разполагаме се ядосвам. Защото губим или правим равенства в мачове у дома, когато сме по-добрият отбор на терена. Най-много ме ядосва, че знам, че можем да се борим за титлата. Винаги съм казвал, че имаме страхотни футболисти, но те трябва да покажат правилната нагласа, да вярват в своите възможности и да излизат на терена като победители. Това показахме в последните три мача. Излязохме за задължителни победи и ги постигнахме”, заяви Санчес.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти