Румънец напусна Левски и засипа "сините" с похвали

Румънец напусна Левски и засипа "сините" с похвали

На Левски са му нужни две години, за да стане отново най-силният клуб в България, категоричен е вече бившият защитник на отбора Сърджан Лукин, който проведе последната си тренировка със "сините" днес. Румънецът призова публиката да бъде търпелива най-вече към младоците и подчерта, че нищо хубаво не се получава само за ден.

"Искам да благодаря на старши треньора, на целия щаб, на футболистите и на всички, които работят в Левски. Радвам се, че играх за толкова голям отбор. Пожелавам им успех през следващата година и нататък. От сърце им пожелавам Левски да стане шампион. Сега Левски се намира в труден момент, но този клуб показа в последните мачове, че има добри млади юноши, а към тези деца феновете трябва да имат търпение. Нищо не става за един ден. Това, което става за един ден, минава също толкова бързо. Мисля, че на Левски са му нужни две години, за да стане добър отбор", заяви румънският бранител на "сините".

"Изкарах хубави моменти в Левски. Атмосферата от победата над ЦСКА беше уникална. Имах и недобри моменти, особено при тежката контузия. Загубих цял полусезон и само работих във фитнеса. Мислех дори да спра с футбола, но г-н Митов ми върна самочувствието и ми помогна много. Всеки ден говореше с мен и му благодаря", добави Лукин.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти