Локо (Русе) и Суворово завършиха наравно в Червена вода

Локо (Русе) и Суворово завършиха наравно в Червена вода

Локомотив (Русе) и Суворово завършиха наравно 1:1 в среща от предпоследния XXXII-и кръг на първенството на Североизточната трета лига. Спечелената точка гарантира шестото място на „железничарите“ в крайното класиране.
Двубоят се игра на терена в село Червена вода, където локомотивци домакинстват в края на сезона. През първото полувреме русенци имаха своите шансове, но във във финалната фаза на атаката липсваше точен завършващ удар.

След почивката в крайна сметка Локомотив успя да поведе в резултата. Точен в 53-ата минута беше капитанът на „железничарите“ Живко Парашкевов. Няколко минути по-късно обаче гостите съумяха да възстановят равенството. В края на двубоя появилият се като резерва на терена Валентин Валентинов определено раздвижи атаката на „червено-черните“, но вратарят на гостите и отбраната пред него успяха да съхранят равния резултат до последните минути.

Съдията пък подмина откровена игра с ръка в наказателното поле на Суворово, като при тази ситуация можеше да отсъди дузпа в полза на Локомотив. В следващия последен кръг за сезона „железничарите“ ще гостуват в Тервел на местния Септември ’98 на 28 май, неделя, от 17:00 часа. Русенци са на три точки пред тях в класирането. Какъвто и да е изходът от този мач, Локомотив остава на шестото място, тъй като има гол повече на чужд терен от преките двубои с тервелчани през редовния сезон. Съставът на

Локо (Русе) срещу Суворово: 1. Димитър Лазаров, 13. Мартин Рачев, 8. Огнян Брайнов, 7. Атилла Юмер, 4. Ивайло Иванов, 19. Живко Парашкевов (капитан), 24. Борислав Караиванов, 18. Алеф Караосман /22. Валентин Валентинов/, 17. Мартин Недков, 11. Динко Станчев, 9. Радомир Хараланов /14. Динко Дерменджиев/.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти