Феновете на Берое не искат Христо Янев за треньор

Феновете на Берое не искат Христо Янев за треньор

Феновете на Берое не са особено добре настроени към възможността Христо Янев да поеме тима след освобож­даването на Ферарио Спасов. Между тях има конфликт още от времето, когато Янев но­сеше екипа на заралии. Затова фаворит номер едно за поста е друг бивш играч на тима - Александър Томаш. Настоящият старши треньор на градския съперник Верея даже беше помощник на тима при Илиан Илиев.

Последният също е бил обсъждан като вариант, но също не е особено долюбван от част от привържениците. Опция е и Стойчо Стоев.

 Настоящият наставник на Верея Томаш обаче продължа­ва битка с тима си за бараж за Лига Европа, пише "Тема Спорт".

 "Надявам се след седмица да имаме яснота. Новият на­ставник ще решава за селек­цията", коментира шефът на заралии Илко Русев.

Почти сигурно спортният директор Валентин Грудев ще запази поста си при новия на­ставник. За това намекна Ру­сев: "Това е решение на ръко­водството в един клуб как той да бъде структуриран. Най-малко един старши тре­ньор трябва да взима отноше­ние за тези неща. Неговата функция е основно работата с първия отбор".



Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички