Торес: Искам да остана в Атлетико

Торес: Искам да остана в Атлетико

Фернандо Торес сподели, че се надява да остане в Атлетико Мадрид. Той се разписа на два пъти в последния мач на тима на "Висенте Калдерон" вчера при успеха на "дюшекчиите" с 3:1 над Атлетик Билбао. Това бе емоционален ден за 33-годишния нападател, чиито договор с клуба изтича това лято.

Според него той може да даде "още много години" на Атлетико. "Все още чувствам същата гордост, че съм част от този клуб. Искам да се наслаждавам на този отбор и тази фланелка още много години. Над всичко, да благодаря на феновете за подкрепата, която ми оказаха в добри и лоши моменти", сподели Торес.

Бившият нападател на Ливърпул и Челси имаше само един гол в предишните си 16 мача, но се разписа на два пъти в рамките на 11 минути вчера. Той беше близо до хеттрик, като топката спря в мрежата, но попадението бе отменено поради засада, тъй като Антоан Гризман я докосна.

"Хеттрикът почти стана, но това не е важно. Това е ден, в който да празнуваме. Напускаме "Висенте Калдерон". Моментите, които сме преживели тук са специални. Напускаме, но това е нашият дом. Сега започва бъдещето", допълни той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти