ЦСКА-София се разделя с национал на Конго

ЦСКА-София се разделя с национал на Конго

Конгоанският атакуващ футболист на ЦСКА-София Кевин Кубемба вече си търси нов отбор, след като от "Армията" са му заявили, че няма да разчитат на него през следващия сезон, пише "Меридиан Мач". Французинът е възложил на своя мениджър да му намери тим или в родната му Франция, или в Белгия, където игра за Сент Трюден точно преди да акостира в България.

Кубемба е играл пет години на професионално ниво във Франция, като е преминал през тимовете на Амиен, Лил и Брест. Той има точно 5 гола през този период, но въпреки това от него се очакваше, че ще реши проблемите на "червените" в атака. Нещо, което към момента прави Фернандо Каранга. Макар и да е роден във Франция, той играе за родината на своите родители - Конго.

От пристигането си на "Българска армия" таранът има точно 569 минути. Те са записани в 12 мача (6 като титуляр), като все още не е успял да реализира попадение. "Червените" вече на няколко пъти обявиха, че ще правят мащабна селекция през лятото, което означава, че за играчи като Кубемба място в отбора повече няма да има.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти