Тайгър Уудс не мисли за пенсия, чувствал се “най-добре от години”

Тайгър Уудс не мисли за пенсия, чувствал се “най-добре от години”

Носителят на 14 “мейджър” титли по голф Тайгър Уудс обяви, че се чувства “най-добре от години насам”, въпреки че продължава поредното си дълго възстановяване от четвъртата си тежка операция на гърба.

Уудс се отчете с епизодични и краткотрайни включвания в турнирите, след като през декември 2016-а се завърна след 16-месечно отсъствие заради друга операция на гърба. През април суперзвездата се подложи на нова такава интервенция, след която очакваното му възстановяване е поне десет месеца и съответно сезонът за него приключи рано-рано.

“Искам да заявя ясно, че не мисля за отказване и че искам отново да играя професионален голф. Няма да прибързвам със завръщането си, само и само да си спестя 2-3 месеца, защото може да се окаже за сметка на здравето ми в дългосрочен план. Концентрирам се върху краткосрочни цели и мога да кажа, че от години не съм се чувствал толкова добре”, споделя Уудс на личния си уебсайт.

Уудс последно участва в турнир в Дубай през февруари, но се оттегли след първия кръг заради болки в гърба, които впоследствие го принудиха да се подложи на въпросната операция, тъй като не е могъл да живее повече в болката.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти